tv program BHT1
06:45
Obalska straža, igrana serijaDanska policija je našla tijelo nepoznatog muškarca, za kojeg se ispostavi da je bio pripadnik legije stranaca. Njegova smrt je ustvari osveta. Ali osveta za šta? I ko je zaista čovjek koji je nađen u blizini Bornholma?
07:30
Obalska straža, igrana serijaU Baltičkom moru se utopio muškarac. Sve ukazuje na to da je došlo do svađe sa nepoznatom osobom, vjerovatno zbog blaga koje je pronađeno u blizini olupine broda iz hladnog rata. Po svemu sudeći, počinilac je domar Zemaljskog muzeja. Međutim, ekipa Obalske straže ipak pokreće istragu koja daje iznenađujuće rezultate.
08:15
Robinja Isaura, igrana serijaIsaura je iscrpljena, ima visoku temperaturu, ali Leoncio insistira da nastavi sa radom kako bi je slomio. Poslije sedam godina žalosti za svojim pokojnim ljubavnikom, gospođa Serafina izlazi iz svojih odaja i počinje sa starim životom. Na imanju pukovnika Cunhe vode se žestoke borbe među supružnicima, čemu je očevidac i Gioconda koja se već počinje pitati treba li pomoći zaljubljenima.
09:00 Vijesti
09:15 Albanova planeta Zemlja, animirana serija
09:20 Mini school
09:35 Be Ha Te bebe
09:40 Plesna akademija, igrana serija
10:10
Novi klinci s Beverly HillsaNaomina sestra Jen (Sara Foster) stiže sa sinom u neočekivan posjet. Adrianna i Dixon uspiju ugovoriti sastanak s važnim filmskim producentom kako bi razgovarali o glazbi za njegov sljedeći film, ali ih Vanessa (Arielle Kebbel) sabotira. Silver prime na Njujorško sveučilište, a Ivy privuče pozornost na underground sceni kad se prebaci na manje konvencionalan umjetnički pravac.
11:00
Osmanska vremena, igrana serijaEsma ne može dobiti sobu u konačištu, jer u njenoj pratnji nema muškaraca. U pomoć joj priskače Šehrazat. Serhat je vidio svoju porodicu i dolazi im u konačište. Ibrahim-paša odlazi kod sultanije Hatidže i govori joj da zna što ona radi. Junus, Odundžu Ahmet i njegovi ljudi, dolaze opljačkati Kiblelizadeov konak, ali ih dočeka stravičan prizor...
12:00 Dnevnik 1
12:25 Euroimpuls, magazin
13:00 BH gastro kutak, kulinarski show
13:30 Planeta drveća, strana dokumentarna serija
14:00 Vijesti
14:15 Interview 20: Muhamed Bakarević
15:15 Neprolazna pjesma
16:00 Recept za uspjeh
16:30 BiH danas, informativni program
17:00 Ekologika
17:30 Mini school
17:45 Be Ha Te bebe
17:50 Plesna akademija, igrana serija
18:15
Novi klinci s Beverly HillsaNaomi je uvjerena da je Annien novi poslovni partner P. J. (Nick Zano) savršen muškarac za nju, no dozna da on zanima i njezinu sestru Jen (Sara Foster). Adrianna i Dixon dobiju pozivnicu za glazbeni festival, na kojem nastupa grupa Train, a glazbena producentica (La Toya Jackson u gostujućoj ulozi) ponudi Dixonu ugovor za snimanje albuma. Adrianna kaže Liamu kako sumnja da je Vanessa (Arielle Kebbel) inscenirala incident s utapanjem.
19:00 Dnevnik 2
19:30 Neprolazna pjesma
20:15
Dobra ženaPo povratku na posao nakon što joj je muž bio upleten u korupcijski skandal i završio u zatvoru, Alicia dobiva prvi slučaj. Jednostavno ponovno suđenje ženi optuženoj za ubojstvo bivšeg muža. Budući da je u prvom suđenju na kojem je radila njezina tvrtka porota bila neodlučna, ista strategija trebala bi upaliti i ovaj put. No Alicia uskoro otkriva da je čeka prava borba.
21:00
Izlaz: Postupanje prema maloljetnim delinkventima u krivičnom postupku u BiH, informativni programTema posljednje emisije u ovom serijalu je postupanju prema maloljetnim delinkventima u krivičnom postupku u BiH. Zbog manje svjesnosti posljedica svog krivičnog djela, većina država u svijetu posebno propisuje odgovornost maloljetnih prijestupnika i odvaja ih od odraslih. Koliko domaći zakoni štite ličnost maloljetnika u krivičnom postupku, te da li im je obezbijeđeno prevaspitavanje i gdje? Kakva su prava djece u sukobu sa zakonom? Urednica: Ermina Hrustemović
22:00 Dnevnik 3
22:30
Točak, magazinGlavni sadržaj magazina „Točak ovog četvrtka je priča o procesu digitalizacije pogona unutar BHRT- a. O ovoj temi govore kako domaći, tako i autoriteti iz regije, poput kolega sa Hrvatske radiotelevizije te Radiotelevizije Srbije. BHRT uvodi standarde digitalne TV, napredne tehnologije emitovanja koja značajno mijenja iskustvo gledanja televizijskog programa! Šta donosi digitalizacija u BiH, projekat od kapitalnog značaja za našu zemlju?! Biće govora i o tome kakvo iskustvo gledatelju pruža 4K U...
23:15
Opasno prijateljstvo, (Deadly Isolation) filmU tihoj otočkoj zajednici, Susan (Sherilyn Fenn) je mlada udovica koja ne može preboljeti gubitak supruga Rona. Istovremeno dva bjegunca ne mogu preboljeti svoje izgubljene dijamante koje su ukrali prošle godine, u krađi koju je predvodio Susanin pokojni suprug. Jedan od lopova pretvara se da je Ronov stari prijatelj s fakulteta kako bi se približio Susan i dijamantima.
00:40
Dobra ženaPo povratku na posao nakon što joj je muž bio upleten u korupcijski skandal i završio u zatvoru, Alicia dobiva prvi slučaj. Jednostavno ponovno suđenje ženi optuženoj za ubojstvo bivšeg muža. Budući da je u prvom suđenju na kojem je radila njezina tvrtka porota bila neodlučna, ista strategija trebala bi upaliti i ovaj put. No Alicia uskoro otkriva da je čeka prava borba.
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.