tv program HTV2
05:14 Noćni glazbeni program: Bossa Nova - mix
05:55 Alpe Dunav Jadran
06:30 Gladijatorska akademija, crtana serija
06:56 Juhuhu
06:58 TV vrtić: Bundeva
07:06 Juhuhu
07:08 Mali crveni traktor, crtani film
07:18 Juhuhu
07:20 Dim, dam, dum, crtani film
07:25 Juhuhu
07:28 Vatrogasac Sam, crtana serija
07:38 Juhuhu
07:39 Pseći brijeg, crtana serija
07:44 Juhuhu
07:47
Živomir Gic, crtana serijaŽivomir Gic je jako nervozan jer će glumiti u predstavi. Treba mu sreća da sve dobro prođe. Zatim pronađe srebrnu zvjezdicu u vrtu, svoju sretnu zvijezdu. Traži od zvijezde da mu podari sreću, ali ona mu kaže da mu ne treba sreća nego da samo mora dati sve od sebe. On joj ne vjeruje.
07:57 Juhuhu
07:59 Ninin kutak: Kosturko
08:04 Juhuhu
08:06 Priče za sva vremena, crtana serija
08:14 Juhuhu
08:15 Matkova čudovišta, crtana serija
08:27 Juhuhu
08:29 Dr. Pas, crtana serija
08:41 Juhuhu
08:43
Šareni vremeplov: KarbonJeste li znali, dragi gledatelji, da ste vi tetrapodi? Znate li što je amniotsko jaje? Profesor Kremenić tvrdi da su u karbonu kukci veliki kao ptice. Nika i prijatelji žele naći dokaz. Krenete li s nama u potragu, dobit ćete besplatan pokaz!
08:57 Juhuhu
08:59
Školski sat: Priče skrivene u materijaluSvuda oko nas nalaze se predmeti izrađeni od najrazličitijih materijala. Ponekad nismo ni svjesni tog mnoštva. A kako nastaje taj materijalan svijet i kako raditi s materijalima? Koliko ih treba poštovati, prilagođavati im se, kako ih prilagoditi funkciji i kako ih ukrotiti? Otkrivaju dizajnerice: Ivana Fabrio, Maja Mesić i Sanja Rotter. Priče skrivene u materijalu otkrivaju i učenice Zrinka i Mirna Ževrnja. Autori priloga: Đuro Gavran, Ksenija Foretić
09:29
Puni krugNa kraju posljednjeg tjedna u mjesecu vrijeme je i za posljednji mjesečni pogled unatrag na sve važno i zanimljivo što se smjestilo između dva petka. I ovaj smo se tjedan potrudili doznati što se sve važno i zanimljivo dogodilo u zemlji, svijetu i vašim školskim dvorištima, pa vam to donosimo upakirano u naših 15 zabavno-informativnih minuta! Zato namjestite svoje satove na 9.30 sati, jer je to naše vrijeme! Vrijeme za PUNI KRUG! Autor priloga: Siniša Hajduk
09:47
Plesni izazov, serija za mladeTrupa A podijeljena je na dvije ekipe da se vidi kako se u ulozi plesne kapetanice snalaze djevojke koje se natječu za to mjesto. Kako se konkurencija za to mjesto zaoštrava, Kate upozorava plesače da trebaju zanemariti nesuglasice i usredotočiti se na suradnju.
10:10
Degrassi, serija za mladeŽenska košarkaška ekipa sve je bolja pod Jimmyjevim vodstvom. Izvan dvorane Jimmy je suočen s poniženjem kad ne uspije uspostaviti intimni odnos s Ashley. Voditeljica navijačica Darcy ozbiljno se sukobi s Manny.
10:32 Šlep šou spot: Tamara Obrovac - Divojka
10:37 Indeks
11:08 I to je Hrvatska: Poljud
11:25
Putovanja svjetskim kanalima: Panamski kanal, dokumentarna serijaPanamski kanal neki nazivaju osmim svjetskim čudom. Gradio se u razdoblju od 1906. do 1914. godine, a njegova izgradnja, tijekom koje je zbog malarije, žute groznice i odrona zemlje stradalo 26 tisuća ljudi, stajala je više od 375 milijuna američkih dolara. Kanal je dug osamdesetak kilometara i spaja Karipsko more s Tihim oceanom. Čini ga sustav jezera i ustava, a njegov je dio i drugo po veličini akumulacijsko jezero na svijetu, jezero Gatún. Nacionalni je ponos Paname i njezina najpopularnija ...
12:10
Dom po svom, dokumentarna serijaLee je daltonist, što možda objašnjava činjenicu da je tako dugo spavao u jarko ružičastoj sobi, ali ne i zašto u njegovoj kući prevladava neugodan miris. No Lee je žrtva loših izvođača radova pa će se arhitekt Geroge Clarke namučiti s preuređenjem gajbe ovoga samca.
12:58
Ubojstvo, napisala jeJessica pomaže djevojci koja pati od agorafobije i koja je svjedočila ubojstvu svoje majke. Ubojstvo se dogodilo prije pet godina, ali nikada nije riješeno. Jessica to odluči promijeniti ne bi li pomogla svojoj mladoj susjedi.
13:46
Vrhunska hrana iz puba, dokumentarna serijaU ovoj epizodi Tom će nam pokazati kako pripremiti jela nadahnuta hranom koju biste naručili u poštenom britanskom pubu za posebnu prigodu. Ta su jela pomalo razmetljiva, dekadentna i hedonistička, ali se istovremeno jednostavno pripremaju.
14:17
Dont Cry Now, kanadski filmRoss (C. Bancroft) je u drugom braku s Bonnie (L. Hope), s kojom ima šestogodišnju kćer Amandu (B. Proulx). Iz prvog braka ima dvoje djece, tinejdžere Sama (L. Liboiron) i Lauren (J. Maxwell). Njegova prva žena, Joan, propila se i problematičnog je ponašanja. Stoga, kad jedno jutro nazove Bonnie i kaže joj kako su ona i Amanda u opasnosti, Bonnie je ne shvaća previše ozbiljno. Ipak, nije ni sasvim spokojna, pa je odluči posjetiti. Ulazna vrata nalazi otključana, a Joanino tijelo na kuhinjskom po...
15:43 Glazba, glazba...
15:53 Šlep šou spot: Tamara Obrovac - Divojka
15:59 Školski sat: Priče skrivene u materijalu
16:29 Puni krug
16:44 Juhuhu
16:46 Ninin kutak: Kosturko
16:51 Juhuhu
16:53 Priče za sva vremena, crtana serija
17:01 Juhuhu
17:03 Matkova čudovišta, crtana serija
17:15 Juhuhu
17:16 Dr. Pas, crtana serija
17:29 Juhuhu
17:30 Šareni vremeplov: Karbon
17:45 Juhuhu
17:49
BriljanteenO povratku trenda gramofonskih ploča razgovaramo s Igorom Mihovilovićem i Aleksandrom Dragašem. Upoznajemo Lorenu Derežanin koja se natječe na međunarodnom ronilačkom natječaju The Best Dive in the World. Obišli smo Pogonizaciju, projekt koji je objedinio radionice, pjesmu, ples, razgovore i društveno igranje. U našem studiju nastupa Faraon Slavko.
18:32
Dva i pol muškarcaAlan se odseli kad se s Waldenom posvađa zbog pokvarenoga tostera. Kad se Alan doseli Herbu, Waldenu je žao i pokuša se ispričati. Ali Herb se umiješa... zato što ne želi izgubiti novoga cimera.
18:55 Rukomet, LP (Ž): Savehof - Lokomotiva, prijenos
20:28
Sedam razdoblja rocka: Američki alternativni rock, dokumentarna serijaOd američke underground punk scene osamdesetih, do eksplozije grungea devedesetih, ova epizoda prikazuje uspon alternativnih rock heroja poput R.E.M.-a i Nirvane, kao i novih pionira kakvi su The Pixies. U središtu ove priče nalazi se Kurt Cobain, neodlučni rokerski idol. Njegov trijumf i tragedija i dalje bacaju dugu sjenu. Pojavljuju se i: Black Flag, Pearl Jam, Sonic Youth i The Replacements.
21:22
Zločinački umovi, kriminalistička serijaReid je saznao da mu je djevojku oteo čovjek koji ju je uhodio. Zajedno s Jedinicom za biheviorističke analize nastoji je pronaći prije nego što bude prekasno. Kao gošća pojavljuje se Michelle Trachtenberg u ulozi Diane, znanstvenice koja se bavi genetikom.
22:06
Mračna strana Dublina, serijaQuirke istražuje naoko jasan slučaj smrti uzrokovane slučajnim predoziranjem. Nakon što još jedna žena umre pod sličnim okolnostima, Quirke se zabrine da bi Phoebe mogla biti uvučena u dublinski narkomanski milje. Adaptacija: Andrew Davies, Conor McPherson
23:40
Sinovi anarhije, serijaDok Tara finalizira putne planove, Jax je na vjetrometini između svoje dvije obitelji, Chibs izrazi zabrinutost zbog Juicea, što i Jaxa potakne na priznanje. Razdor unutar kluba nastavlja se kad Sinovi doznaju da Devetke imaju novog, opasnog poslovnog partnera koji bi mogao utjecati na njihov posao s Galindovim kartelom. Clay pokušava nagovoriti Irske kraljeve da se nađu u četiri oka s Romeom kako bi dogovorili veliki posao s oružjem. Odlučnost članova kluba natjera Linca da promijeni strategiju...
00:26
Savršeni brak, kanadski filmTriler. Annie (J. Luner), mlada i privlačna žena udana je za starijeg muškarca kojega ne voli. Najveća ljubav njezinog života je Brent (J. Wilder), čovjek kojemu ne može odoljeti, pa je zbog njega spremna i ubiti. Sav novac od osiguranja dala je Brentu za navodni poslovni pothvat, a kad ga je malo nakon toga zatekla s drugom ženom, napustila ga je. Četiri godine kasnije Annie je postala Marianne, sretno udana za odvjetnika Richarda Danfortha (W. R. Moses), uspješnog i bogatog čovjeka kojega voli...
01:56
Dom po svom, dokumentarna serijaLee je daltonist, što možda objašnjava činjenicu da je tako dugo spavao u jarko ružičastoj sobi, ali ne i zašto u njegovoj kući prevladava neugodan miris. No Lee je žrtva loših izvođača radova pa će se arhitekt Geroge Clarke namučiti s preuređenjem gajbe ovoga samca.
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.