tv program NOVA_TV
05:25 inMagazin
05:50
Bumerang TVUmjesto da prema Poklepovićevom radnom planu djelatnici televizije spoje vikend i praznik, Mršić (Zlatan Zuhrić) naredi da se napravi specijalna emisija za Noć vještica. Svima propadaju planovi, a Emil (Luka Dragić) i Martina (Daria Knez) moraju voditi emisiju odjeveni u vampire. Kako bi spasili svoje slobodne dane, djelatnici TV Bumeranga izmišljaju stravičnu priču za Mršića.
06:35 Lalaloopsy, crtana serija
07:25 Pčelica Maja, crtana serija
07:40 TV izlog
07:55 Bolji život
08:55 TV izlog
09:10 Suze Bospora
10:00 Dila
11:35
inMagazinEmisija inMagazin donosi treći nastavak putopisa Tomislava Perka koji otkriva sve tajne crnog kontinenta, a odvodi gledatelje i u egzotičnu Južnu Ameriku. Ekipa inMagazina istražila je da li muškarci više vole punije ili mršavije žene. Kako nikada nije prerano niti prekasno baviti se sportom, dokazuje i sve veća popularnost hit aktivnosti za najmlađe - plivanje za bebe. Riječ je o posebnom obliku vježba u bazenu koje pozitivno utječu na psihofizički i socijalni razvoj djeteta, uključuje prisustv...
12:25
Bolji život, serijaEma odlazi obići svog unuka. Koka joj priređuje neugodno iznenađenje. Jatagančevi nekadašnji zaštitnici ga šalju u ´Balkan promet´, kod starog suparnika Kurčubića. Sanja želi upisati glumu. Viki otkriva da bi brak sa odvjetnikom Milićeićem bio greška. Saša roditeljima uručuje poziv za prijem kod roditelja svoje tajnice i vjerenice. Buba otkriva da se doktor Lukšić sprema na egzotično putovanje.
13:24 PBZ financijska edukacija
13:25 Zora dubrovačka
14:20
Navy CISAgent kriminalističko-obavještajne službe, koji je radio za Gibbsa (Mark Harmon), zatraži pomoć od tima. Riječ je o mornarima na nosaču aviona koji umiru od predoziranja drogom.
15:15
Navy CISOtkriven je raspadnuti leš u mornaričkoj bazi. Ducky i Abby (Pauley Perrette) otkrivaju da je poginuli bio podmorničar. Gibbs (Mark Harmon) otkriva da ne postoji izvještaj o nestalom članu posade, te da jedna podmornica ima uljeza. Tim mora otkriti u kojoj se podmornici nalazi uljez i kakve su mu namjere.
16:10 Lud, zbunjen, normalan
17:00 Vijesti Nove TV
17:25
inMagazinU novoj emisiji inMagazina otkrit ćemo što znače snovi koje najčešće sanjaju poznati Hrvati. Ekipa inMagazina donosi vam priču o silikonima i poznatim ženama koje su se odlučile ih ukloniti. Kakve su posljedice, kako izgleda rekonstrukcija, kakvi su rezultati i koje je vrijeme idealno za operaciju. U novom nastavku Jadrankinih kućnih čarolija, pogledajte koje vam tajne i moći skriva češnjak.
18:10
Suze BosporaEda je sumnjičava zbog Tuninih stalnih posjeta liječniku. Šejda kaže Muratu da će učiniti sve što poželi ako joj dovede Asu. Svi su na sudu zbog saslušanja. Djevojčice dolaze s Egeom. Suđenje je završeno. Presuda šokira sve prisutne.
19:13 PBZ financijska edukacija
19:15 Dnevnik Nove TV
20:10
Zora dubrovačkaDijana je sretna što je Šiško odlučio ipak podržati Matiju te njih dvoje, poneseni trenutkom, odlučuju zakopati ratne sjekire, a kad ugledaju pomirene Mara i Juditu, dodatno se obraduju. S druge strane, Dživo i Adela izbjegavaju Kesovije u širokom luku. Upravo vjenčani Matija i Nikola dolaze u konobu, no njihova sreća je kratkog vijeka, jer Ljuba, nakon što načuje Matijin i Nikolin razgovor o kriminalu, odluči pozvati policiju. Sonja uhiti Nikolu, a Ljuba se pravi kao da ona nema s tim nikakve v...
21:15
Lud, zbunjen, normalanNakon što je polomio nogu, Izet (Mustafa Nadarević) se razbacuje novcem koji je naplatio od osiguravajućeg društva. Kako bi od Izeta iskamčili barem malo tog novca, Damir (Moamer Kasumović) i Faruk (Senad Bašić) smišljaju novu prijevaru te mu podvaljuju lažne loto listiće. Kada dođe u Lutriju, da preuzme dobitak, Izet vidi da je prevaren. Dino (Milan Pavlović) je odlučan u namjeri da smršavi i studio pretvara u fitness centar.
22:05
ProvjerenoTrbuhom za kruhom otišli su na rad u Njemačku, a vratili su se bez plaće i ikakvih prava. Ekipa Provjerenog posjetila je u Frankfurtu poslodavca koji je godinama varao radnike. Oteti su kao djeca i prisiljeni služiti kao vojnici u vojsci jednog od najtraženijih svjetskih zločinaca. Pogledajte potresan susret majke i sina koji se nakon petnaest godina vratio iz vojske Josepha Konyja. Kako se nakon borbe s opakom bolešću život gleda drugačijim, vedrijim očima, otkrit će u Provjerenom oni koji su i...
23:15 Večernje vijesti
23:35
Underworld: Pobuna LikanaTreći nastavak, radnjom smješten prije ostalih, govori o porijeklu stoljećima starog sukoba između aristokratskih vampira i njihovih nekadašnjih robova, vukodlaka. U srednjem vijeku, kao snažni vođa ističe se mladi vukodlak Lucian (Sheen) koji povede svoju vrstu u pobunu protiv Viktora (Nighy), okrutnog vampirskog vladara koji ih je porobio. Lucianu se u njegovoj borbi za slobodu priključuje i Sonja, njegova ljubavnica koja skriva strašnu tajnu...
01:20 Odbijeno Primljeno, igrani film
03:05 Nikita
03:50 Sutkinja Maria Lopez
04:15 Boondocks
04:35 Boondocks
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.