tv program NOVA_TV
05:30 inMagazin
06:05
Bumerang TVMartinin 29. rođendan dobar je razlog da ju Željka provocira što nema dečka. Slično će se ponašati i ostali, što Martinu (Daria Knez) ozbiljno uznemiruje. Paranoični Poklepović (Ljubomir Kerekeš), koji se bavi mišlju da na televiziji postavi kamere za nadzor, umisli da je u Martininoj rođendanskoj torti zapravo bomba, ali ga to ne smete da ju cijelu pojede.
06:55 Lalaloopsy, crtana serija
07:40 Pčelica Maja, crtana serija
07:55 TV izlog
08:10 Bolji život
09:05 TV izlog
09:20 Suze Bospora
10:10 Dila
11:35 In magazin
12:25
Bolji život, serijaOrdinacija dr. Lukšića postaje jako prometna. Prvi posjetilac je Viki sa poslovnim prijedlogom o nasljedstvu. U poduzeću “Balkan promet” situacija je i dalje napeta. Poslije razgovora sa Jatagancem, Kurčubić shvaća da su njegove šanse za bolji život sve manje! Giga pomaže Saši da riješi svoje poslovne probleme na novom radnom mjestu. Koka i Jezda nastavljaju sa ´prepucavanjem´…
13:24 PBZ financijska edukacija
13:25
Navy CISAbby (Pauley Perrette) je regrutirana za rad na tajnom zadatku. Kada vladin znanstvenik nestane, Abby regrutiraju da nastavi njegov rad, no tim je zabrinut da bi mogla doživjeti istu sudbinu kao i njezin prethodnik.
14:20
Navy CISChris ODonnell gostuje u ulozi specijalnog agenta G. Callena, LL COOL J gostuje u ulozi specijalnog agenta Sama Hanne. Truplo marinca vodi šalje Gibbsa (Mark Harmon) i McGeeja (Sean Murray) u ured NCIS-a za specijalne projekte u Los Angeles, gdje istraga ubojstva ubrzo postaje pitanje nacionalne sigurnosti, a dva ureda moraju surađivati kako bi riješila zločin. U međuvremenu, Tony počinje njuškati po Zivinu privatnom životu
15:10 Zora dubrovačka
16:10 Lud, zbunjen, normalan
17:00 Vijesti Nove TV
17:25
In magazinKada je riječ o razvodima poznatih Hrvatica i Hrvata često u intervjuima čujemo kako su im najvažniji interesi njihove djece. Nažalost, u praksi se to puno puta pokaže suprotnim te ona budu najveće žrtve razvoda. inMagazin je istražio koliko iznošenje prljavog rublja u medijima šteti djeci poznatih. Ekipa inMagazina donosi ekskluzivne kadrove sa snimanja nove vaterpolo kampanje ususret Europskom prvenstvu, u kojoj su se u ulozi modela pojavila naša četiri vrhunska vaterpolista. Paulo Obradović, ...
18:10
Suze BosporaLale vjeruje da su se Zejnep i Ege rastali pa se šokira kad ugleda Zejnep u sudnici. Lale vjeruje da su se Zejnep i Ege rastali pa se šokira kad ugleda Zejnep u sudnici. Zbog Šejdine optužbe policija ispituje Kerima.
19:03 Kratko i slatko - Zvijezda
19:13 PBZ financijska edukacija
19:15 Dnevnik Nove TV
20:10
Zora dubrovačkaSilno razočarana, Dijana optužuje Adelu da joj je upropastila obitelj i da je više ne želi vidjeti. Deša se vraća na posao. Zahvaljuje Gloriji na pruženoj šansi, no ispostavi se da nije sestra Gloria ta kojoj se treba zahvaliti, već novi ravnatelj bolnice - Filip. Šokirana tim saznanjem, Deša odbrusi Filipu kako joj ne treba njegovo sažaljenje. Sestra Gloria dolazi Deši na vrata i govori joj kako se Filip jako zauzeo za nju jer ju smatra dobrom liječnicom. Deša ne ostaje ravnodušna... Petar odla...
21:10
Lud, zbunjen, normalan, humoristična serijaIzetovo dokoličarsko večer će prekinuti uspaničeni Šukrija. Shvatio je da ga Fadila hoće ubiti i traži od Izeta da mu pomogne spasiti glavu. U potrazi za Šukrijom u stan dolazi Fadila. Njen dolazak će natjerati Šukriju da se sakrije, a Izeta da se aktivno uključi u spašavanje njegovog života. Stvar će se dodatno zakomplikovati kada u stan dođe Čombe, a nešto kasnije Ajna i Faruk koji, zbog sumnje da je Šukrija ubijen, dovode i policiju.
22:00
ProvjerenoKamera Provjerenog provela je dramatičnu noć s radnicima škvera na Ugljanu. Svojim su tijelima blokirali ulaz u tvrtku. Sve što žele jest nastaviti raditi, ali to očito nije plan novog stečajnog upravitelja. Ekipa Provjerenog istražuje kome je u interesu uništiti još jednu hrvatsku tvrtku. Živio je na ulici, ali to ga nije spriječilo da pomaže drugima. Mile je skupio preko 500 sati volonterskog rada, a od jedne izložbe koju je organizirao, podijelio je čak 25 tisuća kuna onima kojima je teže neg...
23:10 Večernje vijesti
23:30
Zemlja tameBračni par nakon vjenčanja uLas Vegasu, odlazi na medeni mjesec. No, planove će im pokvariti mrtvo tijelo koje će im zadati paklenu vožnju.
01:15
Julie & JuliaMeryl Streep je Julia Child, a Amy Adams je Julie Powell u adaptaciji dvaju bestselera pod redateljskom palicom Nore Ephron: Powellove Julie & Julia i My Life in France, Julie Child i Alexa Prudhommea. Temeljen na dvije istinite priče, film Julie & Julia isprepliće živote dviju žena koje su, iako vremenski i prostorno razdvojene, obije prilično izgubljene... sve dok ne otkriju da je uz pravi omjer strasti, neustrašivosti i maslaca, sve moguće.
03:25
BoondocksFreemanovi se pripremaju za Noć vještica. Tomu prijeti ostvarivanje sna koji ga proganja, a u kojemu ga siluju u zatvoru. Zabunom je uhićen zbog ubojstva sedamnaestogodišnjaka. Očajnički nastojeći spasiti se zatvora i znajući kako je lako crnca lažno optužiti za neko kazneno djelo, Tom preklinje Rileyja i Hueyja da mu pomognu te da za njegovu nevolju nikomu ne govore - pogotovo ne Jazmine i Djedu.
03:50
BoondocksGangstalicious u bolnici kaže Rileyju da iza najnovije pucnjave ne stoje Eat Dirtovi ljudi, nego neki članovi bande kojoj duguje novac još iz dana kad je prodavao drogu. Kada mu kažu da ga više ne čuva policija, Gangstalicious se uspaniči. Dok Riley razgovara na telefon s Djedom, ubojice predvođeni Gangstaliciousovim neprijateljem Lincolnom upadaju kako bi dovršili posao.
04:10 Sutkinja Maria Lopez
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.