tv program NOVA_TV
05:40 Sutkinja Maria Lopez
06:00
Traktor Tom, crtana serijaJoš je jedan sunčan dan na farmi Springhill i Matt je donio novi motocikl Rory. Rev pokazuje Rory farmu, a Matt dovršava čitanje svoje knjige o Divljem Zapadu I sanja o tome da je kauboj! Kada podijeli svoje želje s Fi, Tom dođe na izvrsnu ideju da organiziraju rodeo. Natječu se Neustrašiva Fi I Moćni Matt, ali sve najviše zadivi Tom!
06:15 Jump with Joey, crtana serija
06:25 Pčelica Maja, crtana serija
06:55 Ninja ratnici
07:20 TV izlog
07:35 Zauvijek susjedi
08:50 TV izlog
09:10 inMagazin vikend
09:55 Draguljareva kći
10:45 Crna ruža
11:50 Toscana
13:34 PBZ financijska edukacija
13:35
Navy CISNa dnu mora pronađeno je tijelo mornara u bijeloj odori s obrednim mačem. Otkriva se da je bio ovisan o igri Mudraci i Ratnici. Tim mora otkriti koliko je daleko mornar bio spreman otići da se osveti svome neprijatelju, drugom mornaru.
14:30
Navy CISLovac na jelene našao je mornaričkog poručnika koji je nestao prije deset godina. Tim dolazi istražiti slučaj mumificiranog tijela poručnika pri čemu mora saznati što mu se dogodilo i što se dogodilo s milijun dolara koje je imao na brodu.
15:20
Ninja ratnici, serijaNa posljednjem turniru sto je natjecatelja krenulo u osvajanje najtežih zapreka na svijetu, no nijedan od njih nije uspio u tome. Danas počinje još jedan turnir i sto novih sportaša pokazat će svoje vještine s ciljem da prežive četiri razine i osvoje naslov nindža ratnika. Putovanje do vrha počinje na prvoj razini gdje natjecatelji imaju samo 60 sekunda da prođu teške zapreke. Na drugoj razini imaju 50 sekunda da prođu opasni labirint, pomične trake i teške zidove. Oni najbolji koji prežive nast...
15:50 Zauvijek susjedi
17:00 Vijesti Nove TV
17:25 inMagazin
18:05
Ljubav, vjera, nadaSuočena s prijetnjama morat će se što prije riješiti Have. Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu te su je pozvali na prepoznavanje. Hamijet će se pridružiti svojoj snahi, ali joj se to nimalo neće svidjeti. Mehmet je pozvao Džunejta u tvrtku kako bi smjestio Jusufu. Nitko ne zna za to.
19:15 Dnevnik Nove TV
20:05
Draguljareva kćiRiječi koje je Ajšen izgovorila u trenutnom bijesu s Fatihovim potezom krenu u sasvim novom smjeru. Savašev bijes prema Fatihu postaje beskrajan i opasan za sve. Fatih pak shvaća da je igrica koju igra sa Surejom došla do točke nakon koje nema povratka. Uftadina borba između života i smrti se nastavlja, dok Feride pogađa bol koja će joj potpuno promijeniti život. Savaš, koji je izgubio živce zbog Ajšenina postupka, zadaje joj sasvim neočekivan udarac te između njih dvoje opet dolazi do razdora.
21:30
Crna ružaEbru i njezine kćeri zagrljene plaču na obali rijeke. Po povratku u konak susreću se s gomilom što se razilazi s čitanja mevluda za Murata. Ebru i kćeri pozivaju ukućane na red jer im nisu rekli za to. Ne mogu vjerovati zašto ih toliko mrze. Metak iz pištolja iz kojeg je Baran pucao donosi obitelji Šanverdi teške trenutke. Dok je Narin zabrinuta za sina, Kendal nastoji uništiti dokaze nesreće kako bi zaštitio Barana. Maja pod utjecajem fotografije što ju je vidjela u Baranovoj sobi pokuša razgov...
22:55 Večernje vijesti
23:15
Braća po krviBobby Green se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kulba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom. Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji....
01:20
Policijska akademija 5: Miami Beach, američki filmSatnik Harris (G. W. Bailey) neće se smiriti dok ne ukloni zapovjednika Lassarda (G. Gaynes) koji mu smeta da ostvari blistavu policijsku karijeru. Kopajući po načelnikovim spisima, Harris nađe podatak da je Lassard prešao dob u kojoj je po zakonu dužan odstupiti sa svoje pozicije voditelja Policijske akademije. Lassard je, baš kao i njegovi vjerni učenici, shrvan tužnom viješću, no ipak odluči karijeru završiti sa stilom. Iskoristivši godišnji policijski skup u Miamiju na kojem će biti proglaše...
02:50
NikitaUz Michaelovu (Roy Dupuis) pomoć Nikita je pobjegla iz Odjela. Dok radi kao konobarica, otme je Liga slobode kako bi Odjel namamila u zamku. Nikita i Michael tijekom akcije uspiju pobjeći. Na napuštenu brodu provedu strastvenu noć.
03:30 Astro savjetnik, tarot show
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.