tv program NOVA_TV
05:10 Nad lipom 35
05:50 Dnevnik Nove TV
06:40 Sutkinja Marija Lopez
07:05
Traktor Tom, crtana serijaNa farmi Springhill događaju se čudne stvari! Fi je zabrinuta za kokoši koje prestaju nesti jaja i kriju se na čudnim mjestima kao da se nečeg boje. Fi i Tom odluče pronaći zvijer koja plaši kokoši, a Matt im mora izgraditi sigurnije mjesto gdje će nesti jaja. Fi sazna da je zvijer ukrala ponešto svim životinjama. Tom ugleda kako se nešto miče u grmlju no čim se približi, zvijer nestane.
07:30 Pčelica Maja, crtana serija
07:55 TV izlog
08:10 Ninja ratnici
08:45 TV izlog
09:00 Zauvijek susjedi
10:05 inMagazin
10:55 Draguljareva kći
12:30 Toscana
13:34 PBZ financijska edukacija
13:35
Navy CISZa vrijeme vojnih vježbi, jednom se pripadniku mornaričkog pješaštva ne otvori padobran i on pada na auto u kojem se nalaze dvoje tinejdžera. Tim odlazi na mjesto događaja. Zadatak im je otkriti je li smrt bila nesreća ili ubojstvo.
14:25
Navy CISKada se uz tijela dvaju krijumčara droge na obali pojavi i leš mornaričkog zapovjednika, Gibbs (Mark Harmon) ne želi vjerovati da je zapovjednik bio negativac.
15:15
Ninja ratnici, serija100 nestrpljivih natjecateljica čekaju teške zapreke, no gotovo su sve pale. Od nestabilnog kamenja, do vjetrenjače i rakete, većina natjecateljica nije pokazala spremnost za nastavak. No četiri najodlučnije preživjet će današnju razinu i prijeći na sljedeću.
15:45 Zauvijek susjedi
17:00 Vijesti Nove TV
17:25 inMagazin
18:10
Ljubav, vjera, nadaJusuf sa sigurnošću zna da je Remzi smogao novac za zaruke. Nudi mu pomoć vezano za novac za zaruke, no Remzi tada izmisli kako mu je Toprak dala novce. Međutim, Havi će reći istinu. Što će Hava učiniti kad to čuje? Prisiljena je riješiti problem za koji je kriv njezin otac. K tome, dio novca već je potrošen. Hava je skupila novac i želi ga vratiti Džunejtu. Nije svjesna da će na dan njezinih zaruka izaći pred suca kako bi bio oslobođen. Hava i Jusuf suočeni su s opasnošću.
19:15 Dnevnik Nove TV
20:05
Draguljareva kćiDok Savaš kuje nove planove sretan što uspijeva utjecati na Ajšen, Ajšenina privlačnost počinje ga osvajati. Dok Atif plaća svoju izdaju, shvaća da mu je jedino rješenje Feride. Poduzima korake da ponovno osvoji Feride. Fatih, spreman suočiti se s istinom, pronalazi snagu da iskreno razgovara sa svojom sestrom Salihom. Sureja koja misli da se Fatih svakim danom sve više udaljava od nje, sasvim gubi kontrolu.
21:35
ToscanaAurora, Marzia i Tessa potresene su majčinim dolaskom i cinizmom. Alessandro je sve uvjereniji da je Eva ubila njegova oca. Čak i Aurora počinje sumnjati u nju. No Eva nije napustila Villalbu. Po pronalasku dokumenta koji bi mogao razotkriti istinu, a za koji su Corti i Ruggero mislili da su ga zauvijek uništili, tajno se sastaje s Alessandrom. Obećaje da će mu reći sve što zna o smrti njegova oca i predati mu primjerak tog važnog dokumenta. Zamoli ga da nagovori Auroru da ode nakratko iz grada ...
22:50 Večernje vijesti
23:10
OTPORAN NA METKE, igrani film, akcijskiMason Storm (Steven Seagal), pošten i častan detektiv, rješavajući jedan slučaj naiđe na trag koji ga vodi do nekih istaknutih policajaca. Ubrzo nakon toga, nepoznati počinitelji pod okriljem noći napadnu Stormov dom. Ubiju mu ženu, vjerujući da su ubili Storma i njegovog sina. Međutim, Storm je potajno odveden u bolnicu gdje provodi sedam godina u komi, a sin mu raste misleći da su mu oba roditelja mrtva. Jednom kad se Mason probudi, željan osvete, svi će biti u opasnosti - i on, i njegov si...
01:00
Blijedi jahač, američki filmModerni vestern s klasičnim motivom stranca koji spašava nezaštićene stanovnike mjesta u koje stiže; jedan od tri velika vesterna Clinta Eastwooda (uz Odmetnika Joseyja Walesa i Nepomirljive.) Naselje siromašnih kopača zlata uništavaju plaćenici velike tvrtke koja ima svoje planove sa zemljištem na kojem navodno ima zlata. Nitokuda stiže ]blijedi jahač^ kojega zbog svećeničkog ovratnika prozovu Provjednik (Clint Eastwood). Nastanivši se kod Sarah, koja mu je u početku nesklona, Propovjednik u...
02:55
Ratna bolnicaRebeccu gotovo pregazi kamionet pun vojnika Afganistanske nacionalne armije koji se zaputio u bolnicu. Njihov vođa, za kojega se ispostavi da je operativac Američkih specijalnih snaga, unese jednoga od svojih ljudi koji je u bunilu zbog teške infekcije koju nikada nisu vidjeli ni Rebecca ni Robby. Kad još jedan pacijent oboli od te iste infekcije, postane očito da tim ima posla s vrlo zaraznim sojom, otpornim na antibiotike. Nemaju pojma o kakvom je soju riječ, odakle je došao ili kako zaustavit...
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.