tv program NOVA_TV
05:30 Dnevnik Nove TV
06:20 Sutkinja Maria Lopez
06:45 Jump with Joey, crtana serija
07:05 Pčelica Maja, crtana serija
07:30 TV izlog
07:45 Ninja ratnici
08:15 TV izlog
08:30 Zauvijek susjedi
09:40
inMagazinKliška tvrđava bila je domaćin izbora ljepote - Miss Adriatic turizma Hrvatske 2014. Splićanka Adrijana Popović nova je Miss Adriatic turizma Hrvatske. Oženio se zlatni rukometaš Zlatko Saračević, a intimno slavlje uveličale su i rukometne zvijezde. Ivana Kovač je izjavila kako bi za ledeni izazov nominirala Željka Keruma. Kamera inMagazina bila je i u Bivša Miss Universe Hrvatske i supruga rukometaša Renata Sulića: Trpimo razdvojenost zbog dobrobiti obitelji! Koprivnici na Renesansnom festiva...
11:35 Draguljareva kći
12:00 Crna ruža
13:30
Navy CISKad mornaričkoga poručnika koji se nedavno vratio kući s Bliskog istoka pronađu mrtva nakon brutalnog napada, NCIS-ov tim ispituje žrtvina prijatelja, marinca satnika Joea Wescotta. U prvome dijelu ove dvodijelne epizode, Gibbs uviđa da satnik pati od posttraumatskoga stresa, ali zna da bi mu ono što je sam doživio u inozemstvu moglo pružiti ključnu vezu sa zločinom.
14:25
Navy CISGibbs i dalje surađuje sa satnikom Wescottom dok ovaj rekonstruira svoje korake kako bi pomogao NCIS-ovu timu pronaći terorista. Bliži se Dan zahvalnosti pa raste Abbyn entuzijazam oko NCIS-ove obiteljske večere, a Tonyjeva je radoznalost na vrhuncu kada dozna da Ziva radi posebne planove da ode na operu u drugom dijelu ove dvodijelne epizode NCIS-a.
15:15
Ninja ratnici, serijaPosljednji put sto je natjecatelja stiglo do planine Midoriyame kako bi se borili s teškim zaprekama prve razine. Motiviranost je urodila odličnim rezultatima i 37 je natjecatelja stiglo do druge razine, najviše dosad. Sad će se ti sportaši suočiti sa strašnim labirintom na drugoj razini na kojoj će imati samo 50 sekunda. Oni koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, na kojoj ih čekaju još okrutniji izazovi. Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 s...
15:45 Zauvijek susjedi
17:00 Vijesti Nove TV
17:25 inMagazin
18:10
Ljubav, vjera, nadaBade je zabrinuta za svoju majku i želi se prije vratiti u Ugrup. Jusuf je neće ostaviti samu… Hava je dobila što je željela te se ranije vratila u Ugrup. No ovaj dolazak neće zapamtiti po dobrome. Situacija u policijskoj postaji probudila je crv sumnje u Hamijet te se i sama daje u istragu. A stvari koje sazna natjeraju je da odluči upozoriti svoga sina. Smjesta odlazi u Jusufovu sobu.
19:13 PBZ financijska edukacija
19:15 Dnevnik Nove TV
20:05
Draguljareva kćiSavaš, koji je izgubio živce zbog Ajšenina postupka, zadaje joj sasvim neočekivan udarac te između njih dvoje opet dolazi do razdora. Događaji koje je Feride proživjela u neočekivanom je trenu suočavaju s istinom. Feride saznaje da joj je Ajšen sestra te čini korak koji će sve promijeniti. Feride, koja je saznala da joj je Ajšen sestra, potresena je. Feride, uvjerena da ju je otac prevario, baca se u pandže ljubomore. Feridino neprijateljstvo prema Ati i Ajšen dovodi do zaoštrenja odnosa u vili.
21:30
Crna ružaEbru, koja se osjeća malo bolje, odlazi s djecom iz konaka. Ali sad se susreće s novim problemom: nemaju gdje ostati. Narin odlazi Firatu za kojeg je saznala da je pomogao Ebru, da ga pozove na red. Kad Ebru uspaničena zbog Adina nestanka upadne u konak i prijeti Kendalu, Narin koja ovo čuje dobit će neočekivanu inspiraciju.
23:00 Večernje vijesti
23:20
Spot, film, komedijaJunak ove priče nije mogao ni zamisliti da će ga jedan, naizgled običan, buldog odvesti u avanturu života i zauvijek promijeniti njegov život! Baš na dan kad poštar Smith obeća čuvati sina svoje prelijepe susjede, odbjegli buldog pronađe utočište u njegovom kamiončiću s poštom. Smith ni ne sluti da je taj naizgled običan pas zapravo FBI-jevo vlasništvo i služi za razotkrivanje droge. Lukavi pas bježi od FBI agenta i glavnog mafijaškog dilera koji ga želi pod svaku cijenu uhvatiti i ubit...
01:10
Braća po krviBobby Green se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kulba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom. Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji....
03:00
NikitaNikitu (Peta Wilson) ispituje Jurgen (Bruce Payne) koji mora otkriti istinu o otmici. Nikita pokušava sve zataškati, no to joj neće baš polaziti za rukom. Nikita se ipak mora vratiti u odjel.
03:40 Astro savjetnik, tarot show
04:40 Sutkinja Maria Lopez
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.