tv program NOVA_TV
05:30 inMagazin
06:05 Zauvijek susjedi
06:40
Traktor Tom, crtana serijaOsvanuo je kišni dan na farmi a Rorin strah da se smoči znači da će patke ostati gladne. Još nevolja nastane kad društvo shvati da na krovu staje postoji rupa koju treba hitno zakrpati! Oblačno je a Tom i Rev nastoje skupiti sijeno i staviti ga u staju prije nego se smoči. Ako se sijeno smoči, istunut će pa životinje neće imati što jesti tijekom zime. Rora ne voli kišu pa se sakrila u staji. Na žalost, nije nahranila patke pa su Kvak i Kvik gladni te lutaju uokolo u potrazi za hranom. Sve se pog...
06:50
Pčelica Maja, crtana serijaMaja je slučajno Beatrici smočila krila. Ona je izgubila dio svojeg peluda i ne može više letjeti. Maja mora pronaći rješenje i pomoći joj: bliži se veliki bal leptira...
07:05
Pčelica Maja, crtana serijaU igri Maja i Willy Eliju razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.
07:20
Sveznalica Rosie, crtana serijaSanja bi željela da mali Žirevi prespavaju kod nje. Problem je što su Sanja i Hrki udaljeni pa ne mogu razgovarati izravno nego prenoseći poruke preko Rosie i Zekana. Hoće li Sanjina poruka doći do Hrkija ili će Rosie i Zekan pronaći bolje rješenje? Beti ne može pomoći jer je zaposlena izumima, osmišljavanjem novog gnijezda. Hana i Vili trebaju pomagati Medi da preskače uže ali je on prevelik za njihovo uže!
07:35
Sveznalica Rosie, crtana serijaKad je Medo odlučio iznenaditi Malog medu i napraviti mu prvi skuter, Rosie i Zekan ponudili su se da pričuvaju Malog medu da ne smeta. Ali čuvanje Malog mede je vrlo zahtjevno pa kad je došlo vrijeme da Mali medo dobije poklon iznenađenja, svi su bili iscrpljeni pa su pozaspali. Zahvaljujući Zekanu, svi su bili budni na vrijeme da vide prvu probnu vožnju Malog mede na skuteru.
07:45 TV izlog
08:05 Winx Club, crtana serija
08:30 POWER RANGERS MEGAFORCE
08:55
Green Lantern: Prvi letGreen Lantern: prvi let prikazuje Hala Jordana kojega su regrutirali kako bi se pridružio trupi Lanterna i bio pod mentorstvom uvaženog višeg Lanterna Sinestra. Zemljanin uskoro otkriva da je njegov mentor ustvari ključna figura u tajnoj uroti koja prijeti filozofijama, tradicijama i hijerarhiji cijele trupe Green Lantern. Hal brzo mora svladati svoje novostečene moći i poraziti izdajničke Lanterne kako bi sačuvao red u svemiru.
10:10 Kud puklo da puklo
12:05 Mit, akcijska komedija
14:25 Divlji zapad, Film
16:15 Lud, zbunjen, normalan
17:00 Vijesti Nove TV
17:10 Provjereno
18:10 Najbolje godine, domaća serija
19:15 Dnevnik Nove TV
20:05 Lud, zbunjen, normalan, humoristična serija
20:45 Lud, zbunjen, normalan, humoristična serija
21:20 Kako se riješiti šefa?
23:05 Potpuna obmana
00:45 Nebična priča o Benjaminu Buttonu
03:25 Astro savjetnik, tarot show
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2015.