tv program RTL
06:10 RTL Danas, informativna emisija
06:55 Virus attack, animirana serija
07:10 Aladdin, animirana serija
07:40
Pomorska ophodnjaZbog zlokobnog posla uzimanja organa dva omiljena mornara Hammersleyja suočavaju se s vlastitom smrtnošću.
08:40 Tv prodaja
08:55
Pomorska ophodnjaDok traže krijumčare alkohola u obalnom gradu u kojem je on zabranjen, Kate i Dutchy iznova procjenjuju svoj odnos.
09:50 Tv prodaja
10:05
Hitna službaTijekom napornog radnog dana uzrokovanog pomanjkanjem osoblja, Weaver ograničava Carterove zadatke, Kovač treba Abby za liječničke postupke za koje ona više nema dozvolu, Benton saznaje da ga je Romano otresao, a ozlijeđeni sudionici sci-fi konvencije navale u hitnu...
11:00
Pomorska ophodnjaPoplave, konjokradice pomorci i odnosi u nemirnim vodama zaokupljaju mornare na brodu Hammersley dok pružaju hitnu pomoć pogođenom gradu.
12:00 Tv prodaja
12:15
Pomorska ophodnjaPotištenost zahvaća Hammersley i njegovu posadu kad se čini da je jedan od njegovih omiljenih sinova nestao na moru.
13:10
Hitna služba„Hitna služba i Goran Višnjić vraćaju se na male ekrane! RTL Televizija od ponedjeljka 29. rujna u svoj je popodnevni program uvrstila najdugovječniju medicinsku dramsku seriju koja je u svojih 15 godina emitiranja na američkom kanalu NBC pobrala 116 televizijskih nagrada od ukupno 375 nominacija! „Hitna služba popularna je američka serija koja prati živote i rad doktora koji rade u ordinacijama hitnog odjela bolnice County General Hospital u Chicagu, a koje su u 15 godina emitiranja utjelovi...
14:10 Sve u šest, magazin
14:35 Pet na pet, kviz
15:25
Vatre ivanjske, dramska serijaAni se učini da je vidjela Tildu, a takvu je zatječe Dinka kojoj Ana konačno priznaje svoje sumnje. Dinka je uvjerava da je to nemoguće. Dok Dinka psihološki opravdava Anine sumnje, Tilda u hospiciju s Patrikom priprema svoj grandiozni ulazak. Ana u ordinaciji zaprima poziv iz hospicija i saznaje da je Tilda ipak živa. Hitno odlazi ondje i nalazi Tildu u naizgled jako lošem stanju.
16:30 RTL Vijesti, informativna emisija
17:00
Dr. HouseHouse se zainteresira za slučaj pacijentice koja uopće ne osjeća bol, ali se do te mjere usredotoči na tu činjenicu da zanemari njezino ozbiljno zdravstveno stanje. Metode kojima će se koristiti Houseu će donijeti samo kritike i nikakve rezultate, ali on niti onda neće odustati od svoje goruće želje da dozna kako je moguće da mlada dama ne osjeća baš nikakvu bol.
18:00 Sve u šest, magazin
18:30 RTL Danas, informativna emisija
19:10 RTL Vrijeme, informativna emisija
19:15 Pet na pet, kviz
20:00 Hrvatski broj jedan, glazbeni show
23:05 Eurojackpot
23:15 Hrvatski broj jedan, glazbeni show
00:05
Jednostavno savršenaRadnja ove simpatične romantične komedije vrti se oko neobičnog junaka – mladić Kirk zaposlen je kao administrator osiguranja na aerodromu i u životu ima vrlo malo ciljeva od kojih je najvažniji njegov pokušaj da se vrati svojoj nepodnošljivoj bivšoj djevojci Marnie. Međutim, uskoro upozna pametnu, seksi i šarmantnu mladu djevojku Molly i, iznenadivši okolinu, ali i samog sebe započne s njom vezu. Prvotno uzbuđenje ubrzo se pretvara u čistu paniku zbog njegove vlastite nesigurnosti i pritiska pr...
02:05
Dr. HouseMladi glazbenik Patrick usred koncerta osjeti neželjene kontrakcije mišića lijeve ruke, pa odluči potražiti liječničku pomoć. Kada House od njegova oca dozna da je mladić zadobio teške ozljede glave kada mu je bilo deset godina, House se osobito zainteresira za njegov slučaj, jer uvidi da je Patrick tek tada počeo tako besprijekorno svirati klavir iako nije imao nikakvo formalno glazbeno obrazovanje.
03:00
CSI: Las VegasRadnja serije nastavlja se gdje je završio zadnji nastavak VIII. sezone - nakon što je nepoznati počinitelj ustrijelio Warricka. Zamjenik šerifa McKeen dolazi reći Warricku da može zadržati posao, nalazi ga u lokvi krvi i zove pojačanje. Ostali forenzičari čuju vijest preko radija i kreću na mjesto zločina. Grissom stiže prvi i nalazi Warricka nagnutog nad upravljač. Izvlači ga iz auta i grli njegovo beživotno truplo. Kad ostali stignu na mjesto zločina, zamjenik šerifa McKeen daje izjavu. Bio ...
03:45 RTL Danas, informativna emisija
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.