tv program RTL2
06:55
Punom parom, kulinarski izazovNa samom početku drugog dana Duje je zatražio od kandidata da pokažu više samostalnosti i angažiranosti. Kaže da su kuhinju već upoznali i da je vrijeme da počnu raditi sami. Edin pokazuje sav svoj šarm u sali, pa čak uspijeva nagovoriti Nenu da zapjevaju uz klavir.
07:20
Punom parom, kulinarski izazovTreći dan naši kandidati u kuhinji brže i samostalnije pripremaju svoja jela. Duje pomaže svojim kulinarskim savjetima i idejama, dok su Edinov povratak u kuhinju svi jedva dočekali i u skladu s tim i zapjevali. Silvana otkriva kako se nikada nije bavila konobarskim poslom te kako joj je to najteži zadatak do sada.
07:45 Zabranjena ljubav, sapunica
08:15 Zabranjena ljubav, sapunica
08:45 TV PRODAJA
09:00
Učilica, kviz za djecuNakon prijave na web stranici www.ucilica.tv, u kvizu možete sudjelovati pozivom na telefonski broj 069 300 409 (cijena poziva s fiksne mreže 1,71 kn-min). Pitanja će se ispisati na ekranu, a igrači odgovaraju biranjem brojeva na svojem telefonskom uređaju. Svi igrači koji u predviđenom roku točno odgovore na pitanje osvajaju određeni broj bodova. Igrač koji prvi točno odgovori dobiva najveći broj bodova. Bodovi se zbrajaju, a pobjednik je igrač koji nakon završne igre ima najveći broj bodova. P...
09:35
Pervanov dnevnik, vrlo informativna emisijaGlasovi: Željko Pervan i Mladen Horvat
10:05 TV PRODAJA
10:20
Ne daj se, Nina! humorna dramaSofija i Viktor uživaju u dokoličarenju i dogovaraju proslavu svoje godišnjice. Sofija odlučuje prirediti veliku zabavu i moli Barbaru za pomoć. Vlado začuđen odnosom Nine i Nikole, odluči ispitati što se događa. Iznenadi Ninu u H-Modi i ona mu se odluči povjeriti. Na tatin nagovor Nina odlazi Davidu, odlučna priznati što se dogodilo. Međutim, tada u ured uđe Patricija. Petar dočekuje Davida u H-Modi sa snimkom telefonskog razgovora. Pokušava ga ucijeniti i s novim informacijama provesti svoj ...
11:15 TV PRODAJA
11:30
Punom parom, kulinarski izazovČetvrti dan atmosfera je potpuno opuštena, kao da se kuha kod kuće. Dok se Duje u kuhinji muči s kandidatima koji u svemu pronađu dobru šalu i zafrkanciju, Neno pokušava od Tomislava naručiti rogačušu. No je li mu uspjelo i je li se svidjela strogom ukusu ocjenjivačkog žirija?
12:00
Punom parom, kulinarski izazovPetak je i zadnja je prilika za osvajanje žirija i pobjedu. Vodi se napeta utrka. Dok se Edin, Tomislav, Ives i Silvana bore u kuhinji za zadnje bodove, Lucia uči Nenu kako micati bokovima. Zadnji dan kuhanja u restoranu Adriatic raspjevao je kandidate i odlučio o pobjedniku tjedna.
12:30 TV PRODAJA
12:45 Vrata raja, telenovela
13:40 Vrata raja, telenovela
14:30
Ne daj se, Nina! humorna dramaKako bi dogovorile detalje proslave godišnjice braka, u Tosci se sastaju Sofija i Barbara. Barbara je neraspoložena i govori Sofiji o lošem odnosu Petra i Davida te problemima u firmi. Razočarana je Sofijinim komentarom da mora biti potpora Davidu, bez previše miješanja u poslove H-Mode. U H-Modi novi je radni dan. Ne vjerujući kako je Nina odbila veliku svotu novca ponuđenu kao mito, Dragan je pokušava ponovno podmititi. Nina se u nevjerici odlazi požaliti Davidu, koji odlučuje preuzeti stvar u...
15:25 Zabranjena ljubav, sapunica
15:55 Zabranjena ljubav, sapunica
16:25
RaymondDebra i Marie izazovu osjećaj krivnje kod Raymonda, kada su saznale da je momačka zabava koju je organizirao za Roberta bila veliko razočaranje. Nakon što su malo igrali karte i jeli pizzu Ray je rano otišao kući, na što je Debra reagirala potpunim nerazumijevanjem i negodovanjem. Debra zaključuje da Robertu treba prirediti pravu momačku zabavu i iznenaditi ga. Ray je izneneđen njihovim planom i vrlo sumnjičav oko toga na što će sve to ispasti.
16:55
RaymondKao i njihov odnos do sada, hod Roberta i Amy prema oltaru je prepun stranputica i prepreka. Kada Peter pokušava stvoriti odnos bliskosti između njega Roberta i Raya, Robert misli da on u pozadini toga sigurno postoje neke zle namjere i zadužuje Raya da ga drži na oku.
17:25 Svijet prema Jimu
17:50 Svijet prema Jimu
18:20
Teorija velikog praska, humoristična serijaNa proslavi priznanja novog izuma „svemirskog zahoda“ Howard sreće Stuarta koji ga pita za savjet što bi trebao raditi na drugom izlasku s Penny. Howard mu, naravno, daje vrlo loš savjet. Idućeg dana se Howard osjeća krivo i želi se ispričati Stuartu, ali ispada da je njihov izlazak bio odličan, sve dok se nisu počeli ljubiti i onda ga je Penny nazvala „Leonard“. Kad stvari krenu loše, onda tako i nastave, pa ispadne da astronauti ne žele koristiti Howardov svemirski zahod, jer se kvari i nije p...
18:45
Teorija velikog praska, humoristična serijaSheldon dobiva nacionalnu stipendiju za tromjesečnu ekspediciju na Sjeverni pol, u kojoj bi trebao dokazati teoriju struna. Nakon početnog oklijevanja, Sheldon ipak odluči ići i nagovori cijelu ekipu da ide s njim, premda moraju provesti tri mjeseca u kućici sa Sheldonom. Da bi se pripremili na polarnu hladnoću Sheldon im omogući da provode vrijeme u velikom hladnjaku za torte. Kada Penny sazna da Leonard isto ide, to je jako uzruja, no ona ne želi pokazati svoje prave osjećaje prema njemu.
19:10
Dva i pol muškarcaTijekom dvostrukog spoja Charlie se iznervira zbog toga što Alan uvijek posuđuje novac i obećava da će sljedeći put platiti račun. Nakon što ga Alan opet ostavi s računom, Charlie ga odluči pobijediti u vlastitoj igri. U međuvremenu, dok su momci vani, Jake otkriva prednosti prazne kuće.
19:40
Dva i pol muškarcaCharlie mora izabrati između svoje djevojke Lydije (Katherine LaNasa) i Berte dok se one bore za njegovu naklonost. Za to vrijeme Alan želi prodati stan koji su on i Kandi kupili dok su bili u braku, ali Kandi mu odluči otežati stvar...
20:05
RaymondGodišnjica je Robertovog razvoda i Raymond ga, na nagovor roditelja i Debre, pozove da zajedno izađu van. Braća se odlično zabavljaju sve dok Robert ne počne razgovarati o osjećajima.
20:35
RaymondRay uživa u igranju golfa, što Debri pomalo smeta, jer ispada da se on odlično zabavlja uvijek kada oni nisu zajedno. Cijela ta stvar ju zabrinjava, jer joj se čini da se oni više ne zabavljaju kada su zajedno. Kako bi popravila to nepodnošljivo stanje, Debra se odluči priključiti Rayu u igranju golfa, no, kao i inače, stvari baš ne ispadnu onako kako je očekivala.
21:05 Svijet prema Jimu
21:30 Svijet prema Jimu
22:00
Teorija velikog praska, humoristična serijaNakon što su se dečki vratili s tromjesečne ekspedicije na Sjeverni pol, Penny strastvenim zagrljajem i poljupcem napokon otkriva svoje do tada pomno skrivene osjećaje prema Leonardu. Njihov novootkriveni svijet osjećaja je bez prestanka ometan Sheldonom, koji zamjera ekipi što je koristila eksperimente i navela ga do pogrešnog dojma da je napravio otkriće s kojim će osvojiti Nobelovu nagradu.
22:25
Teorija velikog praska, humoristična serijaSheldon i Howard pregledavaju svoje omiljene stripove, kako bi saznali nešto o cvrčku koji se utaborio u njihovom stanu. Sheldon po zvuku tvrdi da je to neka posebna vrsta cvrčka, dok Howard ustraje na tome da se tu radi o običnom poljskom cvrčku. Zajedno s Rajom, troše poprilično vremena pokušavajući naći gdje se zapravo nalazi cvrčak. Penny i Leonard zaključuju kako im je bilo jednostavnije dok su bili prijatelji i odlučuju to ponovno postati, premda je vidljivo da nijedno od njih to zapravo n...
22:50
Dva i pol muškarcaDok se Charlie priprema za vatreni Badnjak sa svojom novom djevojkom, njegovi prijatelji i rodbina uporno navraćaju - i ostaju - dok na kraju Charlie nije prisiljen organizirati božićni tulum. Kad otkrije tko je Charliejeva nova djevojka, Evelyn ih očajnički nastoji zaustaviti da vezu dovedu na višu razinu... Susan Sullivan (Dharma i Greg) gostuje u ulozi majke Charliejeve djevojke.
23:20
Dva i pol muškarcaKada Berta otkrije da se Alan potajno sastaje s njezinom kćeri Naomi (Sara Rue), Alan očekuje nevolje. Ali Bertina ga reakcija iznenađuje, štoviše, ostaje posve zatečen.
23:45
Tarin svijetTara se nada da će se ponovno zbližiti sa svojom obitelji kroz svoj najnoviji umjetnički projekt, obiteljski portret. Max se odvoji od Pammy (Joey Lauren Adams). Kate zaintrigira novi muškarac kojeg upozna na internetu. Marshall čuje loše vijesti o Tedu (Michael Hitchcock) i Hanyju (Sammy Sheik). Nick (Matthew Del Negro) zamoli Charmaine da poduzme drastične mjere protiv Neila (Patton Oswalt).
00:15
Tarin svijetMax ima „otvorena vrata“ za svoje upravo završeno renoviranje. Tara i Charmaine pitaju svoju mamu o Tarinim sjećanjima iz djetinjstva. Marshall i Lionel (Michael Willett) idu na krstarenje. Katein novi muškarac brine se zbog razlike u njihovim godinama. Pojavljuje se „Alice“, koja sve šokira.
00:45
Tarin svijetTara i Charmaine odlaze u posjet ženi iz Tarinih sjećanja. Kate se pokuša promijeniti radi Zacha (Seth Gabel). Marshall se počinje zaljubljivati u Lionela (Michael Willett). Neil (Patton Oswalt) odlazi iz grada. Pojavljuje se nova osobnost.
01:15
Tarin svijetCharmainin je i Nickov dan vjenčanja. Tara konfrontira svoje roditelje u vezi sa svojim djetinjstvom i dugo čuvane tajne budu otkrivene. Kate i Marshall slučajno pronađu djelić mozaika koji bi mogao sve uprskati.
01:40
RaymondGodišnjica je Robertovog razvoda i Raymond ga, na nagovor roditelja i Debre, pozove da zajedno izađu van. Braća se odlično zabavljaju sve dok Robert ne počne razgovarati o osjećajima.
02:05 Raymond
02:30 Flashpoint, akcijska serija
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2014.