tv program RTL2
07:15
Zabranjena ljubavAna odbija živjeti zajedno s Tinom u Zlatkovoj kući. Bruno i Marijana upadaju u Zlatkov ured. Tamo zatječu Miljenka kako uništava dokazne materijale koji bi Zlatka mogli povezati s mutnom poslovima i kompromitirati ga. Nada otvara poklon koji joj je Marinko ostavio prije odlaska. Odmah prepozna stari kasetofon kojim su Marinko i ona snimali Luku dok izgovara svoje prve riječi. Prisjećanje na sretne obiteljske trenutke pobudi u njoj nostalgiju pa odluči potražiti Marinka.
07:45
Zabranjena ljubavBruno pokazuje Tini DNK test koji dokazuje da Zlatko nije bio otac njenog djeteta. Test ukazuje da je Antun otac djeteta, ali i Zlatkov ubojica. Karolina želi iskoristiti dok su svi na pogrebu i provaliti u Zlatkovu kuću kako bi uzela novac. Iako se Borna protivi njezinom planu, ona ipak ulazi u kuću. Prije nego što uspije pronaći novac, iznenadi je Lidija Bauer.
08:15
K.T. 2, kriminalistička serijaŽena i njezin ljubavnik pronađeni su brutalno ubijeni. Trag žrtvinog dnevnika inspektore vodi u njezinu tamnu prošlost - tijekom školovanja smrću joj je prijetila djevojka koja je bila silovana, a za to je optuživala kolegice. Inspektori pronađu silovanu djevojku pa Anja Morić na tajnom zadatku prikuplja dokaze. Uskoro je ubijena i druga školska kolegica. Mogu li inspektori na vrijeme zaustaviti osvetoljubivu ženu-ubojicu?
08:40
K.T. 2, kriminalistička serijaNovinski članak o seks-skandalu na bazenu pokreće lavinu događaja koji rezultiraju ubojstvom. Pojavljuju se voajerske fotografije na kojima su spasilac s bazena i ubijena posjetiteljica s kojom je uhvaćen za vrijeme seksa. Spasilac postaje glavni osumnjičeni kada inspektori saznaju da se on bavi i mutnim poslovima reketarenja.
09:10 Tv prodaja
09:25
Krv nije voda, serijaIvan (40), Danica (37) i njihov sin Hrvoje (14) živjeli su mirnim životom, sve dok jednog dana Ivanov partner u firmi nije dao otkaz iz osobnih razloga. Ivan odluči zaposliti Mariju (27), koja se ne pojavi prvi dan na poslu. Umjesto nje dolazi Branimir (47) i Ivan mu na kraju daje šansu. Branimir se pokazuje kao vrlo koristan radnik, ali njegovo ponašanje smeta gazdi. Branimira zanima sve što ima veze s Ivanom, pokušava mu se na svaki način približiti i postaje naporan. Problemi nastanu kad Bran...
10:20 Tv prodaja
10:35 Top.HR, glazbena emisija
11:55 Tv prodaja
12:10
Zabranjena ljubavKarolina praznih ruku bježi Lidiji iz Zlatkove kuće. Za to vrijeme, policija odvodi Gabrijelu sa sprovoda. Luka je ljubomoran kada vidi Igora i Ivu kako izmjenjuju nježnosti. Borna se neprimjetno došulja do Zlatkove sobe, no tamo zatekne Antuna i Tinu koji traže mirni kutak za sebe.
12:40
Zabranjena ljubavBorna pronađe Zlatkov novac u ormaru u kojem se skriva dok Antun i Tina vode ljubav. Nakon što se ljubavnici iskradu iz sobe, isto učini i Borna. Vraća se na karmine i laže Karolini kako nije uspio pronaći novac. Biserka nasluti kako je Iva ponovno u vezi s Igorom. Veza Ive i Igora teško pada potištenom Luki. No srodnu dušu on uskoro pronalazi u usamljenoj Petri.
13:10 Tv prodaja
13:25
Večera za 5, lifestyle emisijaDanašnja domaćica je Martina, iznimno brbljava i glasna studentica ekonomije iz Splita, majka dvoje djece. Smatra da umijeće kuhanja nije talent, već praksa i iskustvo, ali i ljubav prema kuhanju, koje ona ima napretek. Ponekad voli eksperimentirati u kuhinji, ali više drži do klasičnih jela. Smatra da bi svaki kandidat u emisiji „Večera za 5“ trebao pripremiti neko „ziheraško“ jelo koje je već puno puta pripremao i u čemu je stvarno vičan i siguran.
14:15
Krv nije voda, serijaDario (23) se zaposli u ekskluzivnom frizerskom salonu u gradu. Ubrzo ulazi u homoseksualnu vezu sa svojim šefom, Oliverom (30). Međutim, Darijeva najgora noćna mora započinje tajnim dolaskom njegove supruge Ane (22) koja je također pronašla posao u gradu. Ana je uvjerena da Dario ima romancu s Mašom (23), pa među ženama dolazi do svađe. U cijelu se situaciju uključuje i Darijev otac koji ga nagovara da drži svoju obitelj na okupu.
15:10
K.T. 2, kriminalistička serijaNapeta serija kroz svoj će igrani i dokumentarni pristup, takozvani lažni dokumentarizam - televizijski format „scripted reality, gledateljima pružiti osjećaj da su uključeni u otkrivanje i rješavanje policijskih slučajeva koji su se zaista dogodili. Zahvaljujući dokumentarnom načinu pripovijedanja, realističnim i emotivnim prikazima, gledatelj je uvučen u odgonetavanje motiva zločina. Troje policijskih inspektora bori se protiv zločina o kakvima ste do sada čitali samo u novinama. Viši inspekt...
15:40
K.T. 2, kriminalistička serijaNapeta serija kroz svoj će igrani i dokumentarni pristup, takozvani lažni dokumentarizam - televizijski format „scripted reality, gledateljima pružiti osjećaj da su uključeni u otkrivanje i rješavanje policijskih slučajeva koji su se zaista dogodili. Zahvaljujući dokumentarnom načinu pripovijedanja, realističnim i emotivnim prikazima, gledatelj je uvučen u odgonetavanje motiva zločina. Troje policijskih inspektora bori se protiv zločina o kakvima ste do sada čitali samo u novinama. Viši inspekt...
16:00
Hawaii Five-0McGarrett i šef Fryer obraćaju se bivšem robijašu kad McGarrettovu sestru uhite zbog krijumčarenja krvavih dijamanata vrijednih 20 milijuna dolara.
16:50
Svijet prema JimuJim se sprijatelji s Daninim novim dečkom unatoč tomu što je on prije mnogo godina prekinuo sa Cheryl. Što će na novonastalu sitauaciju reći Cheryl?
17:20
Svijet prema JimuCheryl se buni kada cijela obitelj zbog vrućine odlazi potražiti osvježenje u susjedovu bazenu, no na kraju i sama poklekne.
17:45
Dva i pol muškarcaAlan poziva Judith da se nakratko doseli kod Charliea nakon što je potres prouzročio ozbiljna oštećenja vodovodnih instalacija u njenoj kući. Alan postane ekstremno ljubomoran kada Judith odluči izaći s jednim tipom, pa ga Judith izbacuje iz Charlieve kuće. Charlie Alanu namješta predivnu ženu koju poznaje otprije, što Judith učini toliko ljubomornom da se odseli iz njihove kuće.
18:05
Dva i pol muškarcaAlan i Charlie pomažu Jakeu učiti za test iz povijesti i Jake ga uspješno napiše. Evelyn nekako uspijeva cijelu stvar prikazati u lošem svjetlu, što pogubno utječe na Jakeovo samopoštovanje, a bijesni Alan ju izbaci iz kuće. Kasnije Evelyn naziva Alana i govori mu da je završila u bolnici. On i Charlie odmah prozru njezinu prevaru i predlažu joj da ide na operaciju. Ona se odmah složi s njima, pokazujući im da je njihov trud da razotkriju njenu manipulaciju potpuno uzaludan.
18:30
Teorija velikog praska, humoristična serijaPenny se upiše na lokalno sveučilište u želji da postane diplomac. Iako isprva nije htjela da Leonard zna za to, Penny popusti pritiscima Amy i Bernadette. Za to vrijeme, Sheldona grize grižnja savijesti jer je slavni Stephen Hawking odbio igrati se s njim nakon što ga je Sheldon u nekoliko navrata pobijedio na on-line igrici.
18:50
Teorija velikog praska, humoristična serijaKako bi ispunio obećanje koje je dao prije odlaska u svemir, Howard se preseli k Bernadette. No uhvati ga čežnja za starim obiteljskim domom dok raspakirava stvari. Sheldon zamoli Penny za savjet nakon što je prisustvovao neviđenoj svađi između djevojke Amy i prijatelja Wila Wheatona.
19:15
Will i Grace, humoristična serijaWill sazna da Grace spava s njegovim bratom te, iako na prvu ljut, uskoro shvaća da nema nikakvo pravo određivati joj s kim će se viđati.
19:45
Will i Grace, humoristična serijaWill i Grace na spoj pozivaju istog čovjeka i ne mogu dokučiti je li straight ili gay. Karen mora otpustiti svog vozača.
20:05 Škola za parove
20:35 Škola za parove
21:00
Dva i pol muškarcaAlan je zabrinut zbog toga što mora ići kod liječnika pa mu Charlie predlaže putovanje u Las Vegas, da malo zaboravi na brige. Kad je to čula, Berta odluči pozvati prijatelje na tulum. Judith je bijesna što su Alan i Charlie odlučili ostaviti bolesnog Jakea i otići na kockanje. To malo pokoleba obojicu i baš kad su se krenuli brinuti o Jakeu, shvate da je Berta organizirala tulum.
21:25
Dva i pol muškarcaJudith je otišla na put pa se Alan mora brinuti o Jakeu cijeli tjedan. Nakon napornog dana na poslu, dogodi mu se da zaboravi otići u školu po Jakea. Kako idućih dana ima puno posla, prepušta Charlieju brigu o klincu, no Charlie također zaboravi otići po Jakea u školu.
21:45
Teorija velikog praska, humoristična serijaLeonad postaje ljubomoran na Pennynog školskog prijatelja, britanskog studenta Colea, tajeći joj pritom da Alex već danima s njim flertuje. Howarda i Raja zanima gdje Sheldon odlazi svaki dan između 14:25 i 15:05, pa ga odluče pratiti, postavljajući pritom skrivene kamere u podrumu tvrtke.
22:15
Teorija velikog praska, humoristična serijaHoward je kupio novi auto i prisvojio Sheldonovo parkirno mjesto pred tvrtkom s obzirom da Sheldon nema vozilo. Sheldonu se to, naravno, ne svidi pa se njihova svađa nastavi i za vrijeme privatnih druženja, ukljućujući pritom i ženski dio ekipe, Amy, Bernadette i Penny.
22:35
Will i Grace, humoristična serijaJack, Grace i Karen odvode Willa u Vermont na vikend kako bi zaboravio na bivšeg dečka i godišnjicu koju neće slaviti.
22:55
Will i Grace, humoristična serijaGrace je pretrpana poslom pa se Will sprijateljuje sa susjedom iz zgrade, Val Bassett. Jack je osuđen na dobrotvorni rad nakon što je ošamario ženu koja radi na parkingu
23:20 Škola za parove
23:45 Škola za parove
00:15
Svijet prema JimuJim se sprijatelji s Daninim novim dečkom unatoč tomu što je on prije mnogo godina prekinuo sa Cheryl. Što će na novonastalu sitauaciju reći Cheryl?
00:35
Svijet prema JimuCheryl se buni kada cijela obitelj zbog vrućine odlazi potražiti osvježenje u susjedovu bazenu, no na kraju i sama poklekne.
01:05
RaymondDebra je iznenađena Rayevom izjavom da je njeno maženje i grljenje u krevetu krivac za njegovu višednevnu insomniju. I dok Ray žudi za slobodnim prostorom u krevetu, Debra likuje nad njegovom željom.
01:30
RaymondRay i Debra stižu u Vermont kako bi proveli savršen romantičan vikend. Obzirom da imaju samo dva dana za sebe, odluče u potpunosti iskoristiti svaku sekundu. I dok oni planiraju koje će sve muzeje i zanimljive tvornice posjetiti, Robert im čuva djecu.
01:55
Hawaii Five-0McGarrett i šef Fryer obraćaju se bivšem robijašu kad McGarrettovu sestru uhite zbog krijumčarenja krvavih dijamanata vrijednih 20 milijuna dolara.
02:35
Krv nije voda, serijaDario (23) se zaposli u ekskluzivnom frizerskom salonu u gradu. Ubrzo ulazi u homoseksualnu vezu sa svojim šefom, Oliverom (30). Međutim, Darijeva najgora noćna mora započinje tajnim dolaskom njegove supruge Ane (22) koja je također pronašla posao u gradu. Ana je uvjerena da Dario ima romancu s Mašom (23), pa među ženama dolazi do svađe. U cijelu se situaciju uključuje i Darijev otac koji ga nagovara da drži svoju obitelj na okupu.
03:15
K.T. 2, kriminalistička serijaNapeta serija kroz svoj će igrani i dokumentarni pristup, takozvani lažni dokumentarizam - televizijski format „scripted reality, gledateljima pružiti osjećaj da su uključeni u otkrivanje i rješavanje policijskih slučajeva koji su se zaista dogodili. Zahvaljujući dokumentarnom načinu pripovijedanja, realističnim i emotivnim prikazima, gledatelj je uvučen u odgonetavanje motiva zločina. Troje policijskih inspektora bori se protiv zločina o kakvima ste do sada čitali samo u novinama. Viši inspekt...
03:35
K.T. 2, kriminalistička serijaNapeta serija kroz svoj će igrani i dokumentarni pristup, takozvani lažni dokumentarizam - televizijski format „scripted reality, gledateljima pružiti osjećaj da su uključeni u otkrivanje i rješavanje policijskih slučajeva koji su se zaista dogodili. Zahvaljujući dokumentarnom načinu pripovijedanja, realističnim i emotivnim prikazima, gledatelj je uvučen u odgonetavanje motiva zločina. Troje policijskih inspektora bori se protiv zločina o kakvima ste do sada čitali samo u novinama. Viši inspekt...
jučer | danas | sutra


TV program svih televizijskih kanala | tv-program.com.hr © 2010 - 2015.